Gouda-Goverwelle

Ondanks dat de tijd een uurtje vooruit is gegaan is het toch al redelijk druk met wandelaars en fietsers op de Nieuwebroeksedijk, maar als we op de Kippendijk wandelen is het heerlijk rustig. We genieten in alle rust van een kopje koffie op een landje dat is opengesteld voor een ieder die in stilte wil genieten. Als we later neerstrijken bij het paviljoen “Het Reeuwijkse Hout”, kan het verschil niet groter zijn. Het is er druk, opgejaagd en lawaaiig. Het is een mooie wandeling om de Reeuwijkse Plassen.

Waardering wandeling      20 km

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Groene Wissel Gouda-Goverwelle

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Groene Wissel Gouda-Goverwelle 52.014900, 4.742080 Groene Wissel Gouda-Goverwelle (25-03-2018)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *