Holset

Op weg naar het begin van de wandeling worden we tegengehouden door verkeerregelaars, omdat er filmopnames zijn met wielrenners. We draaien om en vragen ons af of we de film ooit te zien krijgen. In Holset parkeren we de auto voor de kerk en trekken onze wandelschoenen aan. Het eerste deel van de wandeling wandelen we door de volgende bossen: Holsetterbos, Malensbos en het Schimperbos. In het laatste bos hebben we mooie doorkijkjes naar het Belgische land. Uiteindelijk belanden we ook net in het Belgische plaatsje Gemmenich. Over rustige paadjes lopen we terug via Vaals naar Holset.

Waardering wandeling 5 out of 6 stars         14 km

 

 

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Holset

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Holset 50.774900, 5.986500 Trage Tocht Holsetw