Oudewater

Het is een wandeling op bekend terrein, maar loopt toch weer net anders dan vergelijkbare wandelingen in deze omgeving. Vlak na Oudewater loop ik over een lange Tiendweg dat ik ken van het Floris V-pad. Na 5 kilometer maak ik de doorsteek naar Hekendorp, daar loop ik een fraai rondje over grasdijken. De terugweg naar Oudewater gaat langs de Hollandse IJssel, ook dat stuk heb ik al regelmatig gelopen. Soms maakt het niet uit om stukken meerdere keren te lopen en blijft het gewoon mooi.

Waardering wandeling 5 out of 6 stars      15 km

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Trage Tocht Oudewater

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Trage Tocht Oudewater 52.018100, 4.872540 Trage Tocht Oudewater (22-03-2018)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *