Hart van Het Groene Woud

Een week eerder zijn de nieuwe NS-wandelingen bekend gemaakt, één van deze wandelingen is de NS-wandeling Hart van Het Groene Woud. Dat de NS-wandelingen nog steeds populair zijn, blijkt wel aan het tiental wandelaars dat gelijk met mij uitstapt. Maar er is ruimte voor iedereen, en al snel loop ik heerlijk alleen door het landschap.
Na een klein stuk door het industriegebied van Boxtel en het gehucht Lennisheuvel sla ik af om een paar kilometer over een fraai graspad langs de Heerenbeekloop te wandelen. Tot aan Best loop ik door een afwisselend landschap met bossen, kleinschalige landschappen en landgoederen.

Waardering wandeling      15 km

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Hart van Het Groene Woud

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Hart van Het Groene Woud 51.584600, 5.319140 NS-wandeling Hart van Het Groene Woud (06-04-2018) 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *