Kockengen

Bijna gelijk na de start van de wandeling Trage Tocht Kockengen stappen we op de graskade van de Groote Heicop. We blijven lange tijd de graskade volgen, pas vlak voor Breukelen slaan we een kleine asfaltweg in in de richting van Nieuwer Ter Aa. Na een kleine 2 kilometer stappen we de Veenkade op, vanaf hier is de wandeling echt prachtig. Open landschap, veel water en voldoende rust. We stoppen even bij het Paviljoen Toren De Grote Sniep en pauzeren even met een kop thee om te genieten van het weidse uitzicht.

Waardering wandeling        14 km

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Trage Tocht Kockengen

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Trage Tocht Kockengen 52.148800, 4.948540 Trage Tocht Kockengen (08-04-2018)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *