Overijsselse Buitenplaatsen

De wandeling gaat langs drie Overijsselse Buitenplaatsen, namelijk: Landgoed Den Berg, Landgoed Mataram en Landgoed De Horte. We zien voornamelijk de fraaie landgoederen van de buitenplaatsen (havezaten), de landhuizen blijven grotendeels verborgen. Niet dat het iets uitmaakt de landgoederen zijn al fraai genoeg. Het is fraai lenteweer, maar bij het recreatieterrein De Wijthmenerplas is het nog relatief rustig. Het water is natuurlijk nog erg koud. De laatste kilometers gaan onder andere door het drukbezochte stadspark Wezemlandenpark.

Waardering wandeling 5 out of 6 stars    17 kilometer

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Overijsselse Buitenplaatsen

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Overijsselse Buitenplaatsen 52.498200, 6.259470 NS-wandeling Overijsselse Buitenplaatsen (22-04-2018)