Katwijk – Leiden Lammenschans

Het is weer voor het strand, maar wij kiezen ervoor om een wandeling te maken van de nieuwe langeafstandswandeling Romeinse Limespad. Het pad is nog niet geopend, maar toch weten wij onze weg te vinden. We starten in Katwijk en na een stukje over de boulevard en een leuke wandeling door de plaats gaan we de duinen in. Niet al te lang en daarna verandert onze wandeling meer in een lange stadswandeling waar we de plaatsen Katwijk aan den Rijn, Rijnsburg, Oegstgeest en Leiden aaneenrijgen. Veel bebouwing, maar er zitten ook vele mooie onverwachte stukken in de wandeling.

Waardering wandeling  4 out of 6 stars    24 kilometer

  • Boulevard Katwijk
  • Katwijk aan den Rijn
  • Achter Leiden Centraal
  • Spelletje Quidditch (Zwerkbal) in Leidse Hout Park
  • Galgewater (Leiden)
  • Molen De Put / Rembrandtbrug
  • Park Matilo (Leiden)
  • Station Leiden Lammenschans