Warnsborn

Vanaf station Arnhem sta ik binnen 5 minuten in de groene omgeving van Park Sonsbeek. Via een prachtige groene corridor van de parken Sonsbeek en Zypendaal bereik ik het Landgoed Warnsborn. Langzaam gaat het parkachtige karakter over in een mooi gevarieerd bos. In Oosterbeek passeer ik het station, maar ik kies ervoor om door te lopen tot Wolfheze. Ik geniet van het mooie stuk langs de Wodanseiken en de Wolfhezerbeek. Op het ecoduct over de A50 is een mooi pad gemaakt voor wandelaars.

Waardering wandeling 6 out of 6 stars   20 kilometer

  • Park Sonsbeek
  • Warnsborn (3x)
  • Airborne begraafplaats
  • Wolfhezerheide
Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Warnsborn

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Warnsborn 51.984500, 5.901270 NS-wandeling Warnsborn (18-05-2018)