Asperen

Vlak na Asperen loop ik door een ruig moerassig terrein naar enkele plassen. Over grasdijkjes passeer ik de plassen en ik verbaas me over de stilte in het gebied. Over een lange geasfalteerde, maar verkeersvrije, Tiendweg loop ik in de richting van de Linge. De route vervolgt door de Koornwaard, een grillig natuurgebied tussen de Linge en de voormalige zandwinplas Koornwaard. Op de weg terug naar Asperen blijft de route mooie paden volgen.

Waardering wandeling     17 kilometer

  • Bij Zuiderlingedijk (2x)
  • Linge
  • Pontje bij een zijtak van de Linge
  • Asperen
  • Fort Asperen
Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Trage Tocht Asperen

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Trage Tocht Asperen 51.875173, 5.121313 Trage Tocht Asperen (24-06-2018)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *