Garron Lodge – Inveraray

Vanaf Garron Lodge lopen we over de oprijlaan naar de doorgaande weg. Ze zijn druk bezig met asfalteringswerkzaamheden, maar wij kunnen er eenvoudig langs. Volgens de kaart moet er aan de andere kant van de weg een voetpad in de richting van Inveraray lopen. Na een klein stukje over de oprit naar een huis blijkt dat inderdaad het geval. Via een mooie glooiend bospad bereiken we Inveraray Castle. We lopen even het plaatsje Inveraray in om te kijken hoe het staat met de local shops.

Waardering wandeling 4 out of 6 stars    7 kilometer

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Garron Lodge - Inveraray

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Garron Lodge - Inveraray 56.246164, -5.045943 Garron Lodge (30-07-2018)

 

 

  • Garron Lodge
  • Garron Bridge
  • Castle gardens
  • Inveraray Castle 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *