Glen Brittle Forest

We parkeren de auto bij de parkeerplaats van Fairy Pools. Fairy Pools is een waterval en een kleine toeristische attractie op Skye, op de parkeerplaats is het dan ook behoorlijk druk. Een auto was vast komen te zitten in een greppel langs de weg, gelukkig konden wegwerkers helpen om de auto weer uit de greppel te halen.

Wij wandelen niet in de richting van de Fairy Pools en zodra we met de wandeling zijn begonnen is de drukte verdwenen. De wandeling gaat over brede bospaden. In het begin wordt het uitzicht belemmerd door bomen, maar gaande weg krijgen we toch een machtig uitzicht.

Waardering wandeling 4 out of 6 stars    17 kilometer

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Glen Brittle Forest

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Glen Brittle Forest 57.253052, -6.271477 Glen Brittle Forest (24-07-2018)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *