Beesd

We kiezen het verkeerde weekend uit om deze wandeling te lopen, de jaarlijkse landgoedfair op ‘Heerlijkheid Mariënwaerdt’. We hadden eerder in deze periode in Beesd gewandeld, dus we hadden het kunnen weten. Het is niet mogelijk om over de Groenedijk het landgoed op te lopen. Gelukkig kunnen we wel aan de voorkant over de Kloostersteeg naar de Appeldijk lopen. Ondanks de gewijzigde route blijft het een aangename wandeling. 

Waardering wandeling 4 out of 6 stars    11 kilometer

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Trage Tocht Beesd

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Trage Tocht Beesd 51.899500, 5.195770 Trage Tocht Beesd (19-08-2018)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *