Crinan Canal and Knapdale Forest

De wandeling loopt voor een groot gedeelte over het jaagpad van het Crinan Canal. Dit 14 kilometer lange kanaal maakte een omweg langs de kust van het schiereiland Kintyre overbodig.Vanaf het jaagpad hebben we bovendien een prachtig uitzicht over Loch Crinan en de riviermonding van River Add.
Bij het Knapdale Forrest nemen we een afslag te vroeg het bos in, het gevolg is dat we moeten klauteren door een net gekapt bos. Ondanks dat Criach Mòr Dunardry niet zo hoog is (214 meter), hebben we daar wel een prachtig uitzicht.

Waardering wandeling 5 out of 6 stars    15 kilometer

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Crinan Canal and Knapdale Forest

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Crinan Canal and Knapdale Forest 56.091100, -5.557160 Crinan Canal and Knapdale Forest (03-08-2018)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *