Glimmen – Zuidlaren

We wandelen deze etappe met Marianne een vriendin van ons, hierdoor beschikken we over twee auto’s waardoor we niet hoeven na te denken over de bus verbindingen. Het is de eerste herfstdag van het jaar terwijl het al 23 oktober is. Door de wind en de lichte motregen lijkt het buiten guur en onaangenaam, maar in werkelijkheid is het heerlijk wandelweer. We starten aan de rand van Glimmen en wandelen over rustige weggetjes naar Midlaren. De wandeling maakt een klein ommetje langs het fraai gelegen Zuidlaardermeer om vervolgens af te buigen naar Zuidlaren.

Waardering wandeling      12 kilometer

  

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Glimmen - Zuidlaren

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Glimmen - Zuidlaren 53.135341, 6.627846 Glimmen - Zuidlaren (23-10-2018)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *