Blauwe Kamer Rhenen

Goed om te zien dat de nieuwe NS-wandelingen goed belopen worden. Het is op tweede paasdag natuurlijk overal druk en er zijn aardig wat wandelaars op deze wandeling af gekomen. Gelukkig geen 4-daagse taferelen, er is voor iedereen ruimte genoeg.
Als we over de brug zijn gewandeld kunnen we een prachtig stuk door de uiterwaarden wandelen, wat later worden we omhoog geleid en lopen we via de dijk naar de veer bij Opheusden. Na de overtocht maken we een kleine rondwandeling door het natuurgebied De Blauwe Kamer. Via de Grebbeberg lopen we terug naar Rhenen waar we nog een klein extra lusje lopen door de plaats.

Waardering wandeling 6 out of 6 stars 16 kilometer

Nederrijn
Opheusden – Marsdijk
Opheusden – veerpont
Wageningen – Blauwe Kamer
Rhenen – Koningstafel Grebbeberg
Rhenen – Keldermanspad
Rhenen – Binnenmolen

Een maand eerder stond de Nederrijn een stuk hoger:

22-03-2019
22-04-209