Veendam – Wedde

Na ruim een jaar pikken we de route weer op bij Veendam. Het waait deze dag flink, maar het blijft gelukkig droog. We laten Veendam na een aantal kilometer achter ons en beginnen aan onze tocht door een vrij leeg land. Na Oude Pekela begint het stormachtig te waaien en op sommige stukken moeten we met onze ogen dicht lopen in verband met het opwaaiende zand. Het mooiste deel van de wandeling is het stuk langs het riviertje de Westerwoldse Aa.

Waardering wandeling 4 out of 6 stars 28 kilometer

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Veendam - Wedde

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Veendam - Wedde 53.106521, 6.878343 Veendam - Wedde (08-06-2019)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *