Vogelenzang

We zijn vroeg op gestaan om voor de drukte richting zee te rijden, onze bestemming is echter niet het strand, maar de Amsterdamse Waterleidingduinen bij Vogelenzang. Voor negenen starten we met de wandeling voor het restaurant De Vogelensang en wandelen de eerste honderden meters langs een ‘drukke’ voorrangsweg. Op het laantje in de richting van het Pannenland verlaten we de asfaltweg en lopen over het landgoed Huis te Vogelenzang. Bij de ingang van de Amsterdamse Waterleidingduinen lukt het ons niet om een toegangskaartje te kopen, dan maar zonder… We maken een prachtige wandeling door de Amsterdamse Waterleidingduinen, gelukkig hebben we de route op de gps gezet, de paden zijn niet altijd zeer goed te zien. De laatste kilometers lopen we door het landgoed Leyduin, het blijft een mooie wandeling.

Waardering wandeling 6 out of 6 stars 15 kilometer