Wedde – Vellage

We wandelen in de provincie Groningen in de buurt van de grens met Duitsland. Het is te merken aan het lege landschap. De dorpjes worden schaarser en kleiner. Het Nederlandse deel van de wandeling is erg fraai en afwisselend. In Bellingwolde genieten we van de mooie herenboerderijen langs de hoofdweg. Eenmaal over de grens blijft het landschap mooi, maar worden de wandelpaden wat saaier en eindelozer. We eindigen de wandeling in Vellage, een gehucht in de buurt van Papenburg.

Waardering wandeling 4 out of 6 stars 31 kilometer

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Wedde - Vellage

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Wedde - Vellage 53.075400, 7.086420 Wedde - Vellage (09-06-2019)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *