Numansdorp – Helwijk

Als ik de fietsendrager op de auto heb gezet, blijkt de verlichting niet te werken. Eerst dus even naar de garage, gelukkig weten ze het op te lossen. Nadat ik de auto in Helwijk heb geparkeerd, fiets ik naar het beginpunt in Numansdorp. Al met al heb ik er dus al een halve dag erop zitten als ik aan de wandeling begin.

Als ik het Hollands Diep bereik zie ik de Haringvlietbrug al duidelijk liggen. Het is best mooi om over de ventweg van de brug te wandelen, het uitzicht is fraai. Het is jammer dat er ook auto’s over deze ventweg rijden, hierdoor ben ik continue op mijn hoede voor het verkeer. Op het einde van de wandeling loop ik door het mooie vestingstadje Willemstad.

Waardering wandeling 3 out of 6 stars 15 kilometer

Numansdorp
Haringvlietbrug
Volkeraksluizen
Volkeraksluizen
Willemstad