Emmen – Gees

Bij de start in Emmen begint het flink te regenen, dus gelijk de regenjas aangetrokken. Gelukkig zijn de buien van korte duur, maar ik zal deze wandeldag meerdere keren de regenjas moeten aantrekken. Aangekomen op de markt van Emmen is de regen weer verdwenen en de bezoekers van de markt komen langzaam weer op de marktkramen af. Plotseling scheren er twee straaljagers over het centrum van Emmen, toch een imposant gezicht.

Als ik over het heideveld van het Noordbargerbos loop scheren de straaljagers nog vele keren laag over mijn hoofd. Waar zijn mijn oordoppen?

Wegens bouwwerkzaamheden aan het viaduct Emmen-west van de N34 is de route na het Noordbargerbos voor wandelaars geblokkeerd. Gelukkig is er terplekke een omleidingsroute aangegeven. Helaas is de omleidingsroute niet zo fraai en een stuk om.

Waardering wandeling 4 out of 6 stars 24 kilometer