Hoge Veluwe

We starten de wandeling bij de ingang Otterlo van het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Bij de ingang van het park is het redelijk druk, maar zodra we met de wandeling beginnen laten we de andere mensen achter ons. De eerste vijf kilometer komen we zelfs niemand tegen op ons pad, pas bij het Jachthuis Sint Hubertus wordt het weer drukker.

De eerste kilometers gaan over mulle zandpaden over het Otterlose Zand en is dus best redelijk zwaar lopen. Bij het Jachthuis Sint Hubertus lopen we langs fraaie vijvers en graslanden. Bij het Parkpaviljoen is het duidelijk dat we bij een toeristische trekpleister zijn, van alle kanten komen mensen aangefietst op de kenmerkende witte fietsen. Als we verder wandelen langs de rand van het Pampelse Zand wordt het stilletjes aan weer rustiger.

Waardering wandeling 4 out of 6 stars 14 kilometer