Crailo

Op de parkeerplaats staan verschillende groepjes hardlopers uit te hijgen na de gedane training. Wij trekken onze wandelschoenen aan voor een wandeling in de natuurgebieden tussen Bussum en Huizen. Het is een bijzonder gebied met allerlei verschillende stukjes bos, landgoederen, heideveldjes, akkers en laag gelegen weilanden. Maar al die verschillende stukjes vormen toch een mooi geheel.

We beginnen de wandeling bij de Tafelbergheide en wandelen vervolgens door de volgende natuurgebieden: Bikbergen, De Beek, Oud-Bussem, Vliegheide, Nieuw Bussummerheide, landgoed ’t Graeveldt, Oud Naarden, Limitische Heide, Ericaterrein, Sijsjesberg en IJzeren Veld.

Het is best bijzonder om vanaf de Gooise stuwwal tweemaal een prachtig uitzicht te hebben op het Gooimeer!

Waardering wandeling 5 out of 6 stars 15 kilometer

Goois Natuurreservaat Bikbergen
Nieuw Bussumerheide
Uitzicht op het Gooimeer
Limitische Heide
Tafelbergheide