Dworp – Ittre

Na een heerlijk diner in restaurant Mijn Keukentje en een overnachting in de fraaie B&B Hof te Kouter gaan we weer op pad op de GR12 naar Parijs. Het is mooi weer en zijn lekker aan het wandelen, onderweg komen we weinig lekkere rustpunten tegen, dus stoppen we pas om te rusten in het Hallerbos. We hebben geluk en zitten midden in de bloeiperiode van de hyacinten, waar het Hallerbos beroemd om is. Via Braine-le-Château (Kasteelbrakel) wandelen we naar ons eindpunt Ittre. We denken ruim op tijd te zijn voor de bus naar het station in Braine-l’Alleud (Eigenbrakel), maar vanwege een verstoorde busverbinding (staking) besluiten we om naar het station in Braine-l’Alleud te wandelen. Lekker 10 kilometer extra beweging.

Waardering wandeling 5 out of 6 stars 21 kilometer

Dworp
Molenvijver
Hallerbos
Braine-le-Château
Braine-le-Château
Bois des Frères
Ittre