Terschelling Lies

Dit is écht een afwisselende wandeling we wandelen door verschillende landschappen: polder, waddendijk, duinen, heide, strand en bos. We beginnen de wandeling door de Terschellingerpolder en zien de Waddenzeedijk in de verte al liggen. Langzaam komt deze dichterbij en als we erop staan hebben we een mooi uitzicht aan beide kanten van de dijk. We maken de oversteek naar de andere kant van het eiland en in het duin- en heidegebied Douwkesplak zien we verschillende mensen op zoek naar de laatste cranberry’s van het seizoen. Na een kilometer over het strand te hebben gewandeld bereiken we strandpaviljoen Kaap Hoorn. Natuurlijk stoppen we even voor een korte break en wandelen daarna door het Hoornsebos terug naar het beginpunt in Lies.

Waardering wandeling 5.5 out of 6 stars 14 kilometer

Waddenzeedijk
De Kaegen
Waddenzeedijk
Douwesplak
Strand Hoorn
Kaep Hoorn
Vlag Terschelling
Hêdredersplak (IJsbaan)
Koegelwieck