Vechtdal (2-daagse)

De OV-stapper Vechtdal bestaat uit twee wandelingen van respectievelijk 17 en 16 kilometer en volgt voornamelijk de markering van het Vechtdalpad

Waardering 5.5 out of 6 stars 33 kilometer

De eerste dag wandelen we 17 kilometer van station Mariënberg naar Ommen. Het duurt even voor we de drukke N36 achter ons laten, maar daarna is het een prachtige wandeling met de Overijsselse Vecht ergens in de buurt.

.

Na een heerlijke overnachting in hotel Wildthout in Ommen gaan we verder met het tweede deel van de OV-stapper Vechtdal. Deze dag wandelen we van Ommen naar Dalfsen. Als we bij Dalfsen aankomen worden de wolken steeds dreigender. Als de trein enkele minuten rijdt barst er een flinke bui los. Op station Zwolle is het erg druk met bezoekers voor het bevrijdingsfestival.

.